Diëtist Ieper Langemark Wijtschate

Super dat je de eerste stap hebt gezet! Ik kijk er écht naar uit om samen met je aan de slag te gaan. Hieronder ontdek je mijn aanbod

 

Boek vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek voor je een traject start. Zo weten we meteen of we een match zijn en hoe ik je kan helpen. De eerste 'babbel' duurt ongeveer 20 minuten en kan doorgaan in 1 van de praktijken of online. Tot snel! 

Waarvoor kan je bij mij terecht? 

Ben je doorverwezen door de huisarts of heb je nood aan voedingsadvies? Klik dan hier.

 

 

Wil je graag komaf maken met diëten, jojo-effect en zorgen rondom eten? Leer terug genieten van voeding, terwijl je ook voor jezelf en je lichaam zorgt. Zeg je volmondig 'JA' tegen meer energie en je terug goed in je lijf voelen? Klik hier om te ontdekken wat ik te bieden heb! 

Omgaan en het aanvaarden van lipoedeem is geen gemakkelijke klus, maar het hoeft je leven niet te beheersen. Heb je zin om aan de slag te gaan? Ontdek mijn aanbod. 

Verschillende ziekenfondsen voorzien een (gedeeltelijke) terugbetaling voor consultaties bij een erkend diëtist. Surf naar de website van je ziekenfonds om na te gaan welke tegemoetkoming er voorzien wordt.

Opleidingen

  • Healthy Habits diëtisten coaching (2023- Healthy Habits Celien) 
  • Opleiding jonge kind & adolescent (2023- Odisee)
  • Master gezondheidsbevordering (2022-met grote onderscheiding, Ugent)
  • Voedings- en dieetkunde (2020- met onderscheiding, Odisee)
  • Switch Mastertraining  - gewichtsneutrale begeleiding (2021- Bodi Posi Diëtisten)