Super dat je hier bent! Wil je graag komaf maken met diëten, jojo-effect en zorgen rondom eten? Is het tijd om terug te leren genieten van het leven en voeding, terwijl je ook voor jezelf en je lichaam zorgt? Dan kan ik je helpen en dat doe ik heel erg graag! 

 

Boek gratis en volledig vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Tijdens deze eerste babbel leren we elkaar beter kennen. We kijken of we een match zijn en welk traject het best past bij jouw noden en vragen. Het gesprek duurt 20 minuten en kan online of in 1 van de praktijken doorgaan. Hopelijk zien we elkaar snel!

PS: Zeker geen zorgen! Het is écht gratis en vrijblijvend. Ik vind het erg belangrijk dat we een goede match zijn, daarom zijn deze gratis gesprekken er . Op deze manier kunnen we dit meteen aftoetsen en kan ik je voor de volle 100% helpen. Ik heb er ook een filmpje over gemaakt. Klik hier om het te bekijken!

All-in Fooddilemma traject

Ben je klaar voor een volledige ommezwaai en wil je écht leren genieten van alles wat het leven te bieden heeft? Dan is dit traject echt iets voor jou! 

Wil jij... 

In dit traject gaan we samen opweg naar jouw ideale en gezonde leven. We streven naar haalbare doelen die passen binnen je eigen levensstijl en een succes worden op lange termijn. Ik leer je graag luisteren naar je eigen lichaam zodat jij de expert wordt van je eigen lijf. Want dit is wat je verdient! 

 

Wat houdt het in? 

  • 1 op 1 coaching met een heel persoonlijke aanpak
  • Traject wordt volledig afgestemd op jouw noden en vragen zodat succes gegarandeerd is
  • 6 maanden intensieve coaching met 10 consultaties 
  • Toegang tot een online platform met bakken vol informatie die levenslang beschikbaar is.  Je vindt er theorie, praktische oefeningen, voedingskennis, recepten en zoveel meer! Met maar liefst 12 uitgebreide modules neem ik je mee naar optimale gezondheid.
  • Volledige werkmap met praktische tools Online of in de praktijk

 

Ben je er klaar voor dat ik gedurende 6 maanden jouw persoonlijke cheerleader wordt die je bijstaat bij al je zorgen? Dit kan! Ik ben ook steeds wekelijks bereikbaar om al je vragen te beantwoorden via mail. 

Investeer nu in je gezondheid en je hoeft nooit meer een euro uit te geven aan diëten. Dat beloof ik je!

 

 

 

Pick & mix trajecten

 

 

Heb je vragen rond specifieke problemen en wil je graag gericht aan de slag met één van deze onderwerpen? Dan zijn de pick & mix trajecten echt iets voor jou. Hier kan je perfect je eigen traject samenstellen!


Ik ben diëten beu en wil ermee stoppen.

Wil je graag komaf maken met dat eindeloos diëten en je geluk te laten afhangen van dat getal op de weegschaal?

4 consultaties     220 euro 


Ik eet vaak uit emoties en uit verveling.

Heb je het gevoel dat je eten gebruikt wanneer je je emotioneel voelt? Of heb je een saai moment en grijp je naar eten om de leegte op te vullen? Dan is dit traject iets voor jou.

5 consultaties     275 euro 


Ik zie mijn lichaam niet graag.

Vind je het moeilijk om foto's van jezelf te zien of om in de spiegel te kijken? Dan kan dit traject een oplossing bieden voor jou.

4 consultaties     220 euro 


Ik overeet mij vaak en vind het moeilijk om te stoppen met eten.

Kom je vaak na je werk thuis en eet de koeken- of chipskast leeg? Of misschien heb jij het gevoel dat je alle potten op tafel moet leegeten? Dan is dit traject interessant voor jou. 

5 consultaties     275 euro 


Ik wil graag verpakkingen leren lezen.

Vind je het moeilijk om de juiste producten te kiezen en ook voor je lijf te zorgen? Dit traject leert je alle kneepjes van het vak! 

3 consultaties     190 euro

(+ handig e-book)


Meerdere trajecten samenstellen? Dit kan zeker! In een gratis babbel bekijken we waar je interesse in hebt en welke trajecten bij je passen. Investeren in je gezondheid is het meer dan waard en betaalt zichzelf terug. 

Boek gratis en volledig vrijblijvend een kennismakingsgesprek en van 20 minuten. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten. 

Niet precies gevonden wat je zoekt? Je kan steeds een gratis kennismakingsgesprek boeken en dan bekijk ik graag samen met jou hoe ik je kan helpen.

Verschillende ziekenfondsen voorzien een (gedeeltelijke) terugbetaling voor consultaties bij een erkend diëtist. Surf naar de website van je ziekenfonds om na te gaan welke tegemoetkoming er voorzien wordt.