Wie ben ik? 

Hallo en welkom op mijn website! Ik stel me graag even voor. Ik ben Emma, een gepassioneerd diëtiste. Wanneer ik de naam diëtiste hoor denk ik meteen aan een dieet. Maar mispak je niet, bij mij kan je dit niet vinden. Al snel ontdekte ik dat diëten geen zin heeft en pak ik het anders aan. Geen resultaten op korte termijn, maar duurzame gedragsverandering die heel je leven zullen blijven. Nadat ik mijn diploma voedings- en dieetkunde behaalde, besloot ik nog een master gezondheidsbevordering te studeren aan de UGent. Hier kon ik mij nog meer verdiepen in wetenschap, gezondheid en psychologie zodat ik écht zorg op maat kan aanbieden.

 

Twee jaar geleden ontdekte ik de principes van het intuïtief eten en wat een opluchting was dat! Intuïtief eten is eten waar je lichaam nood aan heeft. Het lijkt simpel maar dat is niet altijd zo. Doorheen de jaren hebben we het vaak afgeleerd om te luisteren naar onze eigen noden. Nochtans bezit ons lichaam verschillende technieken om aan te tonen wanneer jij honger hebt, verzadigd bent of even nood aan ontspanning hebt. Zelf vind ik niets mooier dan luisteren en vertrouwen op mijn eigen lichaam. Ik zou het fantastisch vinden als ik jou hierin ook kan helpen! 

 

 

Hoe ben ik verder nog als persoon? Ik hou enorm van lekkere etentjes, mijn vrienden en mijn fantastisch lief. Mensen omschrijven mij als erg mensgericht en empathisch. Ik vind het heel erg belangrijk dat mensen zich begrepen en gehoord voelen. Met mijn diëtistenpraktijk hoop ik echt een verschil te maken met zachtheid, begrip en gefundeerde adviezen die helemaal bij je passen. Ik hoop dat ik je mag begeleiden naar een leven vol zin en goesting, want dat verdient iedereen. Ook jij.  

 

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten! 

Veel liefs

Emma 

 

Opleidingen

  • Master gezondheidsbevordering (2022-met grote onderscheiding, Ugent)
  • Voedings- en dieetkunde (2020- met onderscheiding, Odisee)
  • Switch Mastertraining  - gewichtsneutrale begeleiding (2021- Bodi Posi Diëtisten)
  • Healthy Habits diëtisten coaching (2023- Healthy Habits Celien) 
  • Opleiding jonge kind & adolescent (2023- Odisee)