Online cursus: lipoedeem, wat nu? 

Eerste versie met korting in ruil voor waardevolle feedback

In deze cursus krijg je waardevolle inzichten en praktische strategieën om lipoedeem te accepteren, de controle over je leven terug te krijgen en de rol van voeding bij lipoedeem te begrijpen. Deze cursus is jouw persoonlijke reis naar het omarmen van lipoedeem en het herontdekken van je eigen kracht.

 

Je leert niet alleen hoe je lipoedeem kunt accepteren en een positieve mindset kunt ontwikkelen, maar ook hoe je je kunt richten op zelfzorg, zelfliefde en het opbouwen van een gezonde relatie met voeding afgestemd op lipoedeem. Deze cursus is ontworpen om jou te empoweren en jouw eigen kracht te herontdekken. Je zult concrete stappen leren om grip te krijgen op lipoedeem en positieve veranderingen in je leven aan te brengen.

 

Omdat dit de eerste keer is dat ik deze cursus lanceer en ik enorm veel waarde hecht aan kwaliteit, bied ik een speciale korting aan in ruil voor jouw waardevolle feedback. Jouw input zal mij enorm helpen de cursus verder te verbeteren en aan te passen. Lipoedeem is een zoektocht met ups en downs, maar alleen zijn we niet!

 
Schrijf je in op de wachtlijst!
Omdat dit een betaversie is, bieden we een speciale korting aan in ruil voor jouw waardevolle feedback
Thank you for subscribing!

Doordat het een beta-versie is & er een serieuze korting aan vasthangt, zijn de plaatsjes beperkt! 

 

Ingeschreven?

Binnenkort ontvang je meer details over de startdatum, prijs en hoe de cursus zal werken. Houd je inbox dus goed in de gaten! Als je in de tussentijd vragen hebt, laat het mij gerust weten.