Wat heb je nodig?

voor ongeveer 4 naanbroodjes

  • 4 naanbroodjes (Ik maakte deze zelf en het is gemakkelijker dan je denkt. Tijd sparen? Je kunt deze ook kant-en-klaar kopen!) 
  • falafel (ongeveer 12 balletjes)
  • 1 blok feta
  • 100 ml volle yoghurt
  • 1 eetlepel honing
  • gedroogde tuinkruiden (ik gebruikte een mix)
  • veldsla
  • kerstomaatjes

Hoe maak je het?

  • Wil je zelf je broodjes maken? Begin dan eerst met het deeg te maken. Deze moet even rijzen. Stuur me gerust een berichtje als je wilt weten welk recept ik gebruikte. Ik stuur het met plezier door. 
  • Daarna maak je de feta dip. Verbrokkel de feta en mix deze samen met de yoghurt tot een romige massa. Meng er de honing en kruiden onder. Proef even en kruid bij naar smaak. Liever nog wat zoeter? Je kan er nog wat honing of sap van een appelsien aan toevoegen. 
  • Maak de falafel balletjes klaar zoals op de verpakking. Ik gebruikte mijn airfryer en ze waren écht heerlijk. 
  • Was ondertussen de sla en kerstomaatjes . Halveer de tomaatjes en kuis de veldsla. 
  • Maak de broodjes klaar zoals op de verpakking of bak ze in de pan als je zelf je deeg maakt.
  • Alles is klaar? Dan kun je de naanbroodjes beleggen met de falafelballetjes, feta dip en groentjes. Smullen!! 

 

PS: Leg wat servetten klaar, niet altijd even evident om proper te eten hehe. Geniet ervan! 

SMAKELIJK! 

Heb je het recept gemaakt en viel het in de smaak? Deel het op instagram en facebook! 

Ondernemingsnummer: 0775.424.730

 Fooddilemma © 2023

Riziv nummer: 5-6361-51-601

Ieper, Langemark & Wijtschate