Wat heb je nodig?
voor 4 broodjes
- 4 volkoren pitabroodjes
- 250 g kipfilet
- kippenkruiden
- sla naar keuze
- enkele kerstomaatjes
- maïs
Voor de saus:
- 125 g yoghurt (lekker met Griekse yoghurt)
- 1 teentje knoflook
- bieslook (vers of gedroogd)
- peper & zout
![](https://primary.jwwb.nl/public/i/m/f/temp-egtvdskwlkprcjtwqbrg/odetqv/pita-1.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1920%2C2502%2Cx0%2Cy284%2Csafe&width=360&height=469)
Hoe maak je het?
- Snijd de kipfilet in reepjes en kruid met kippenkruiden, peper en zout. Bak ze gaar in olijfolie.
- Was ondertussen de sla, tomaten en maïs. Snijd de tomaatjes in kleine stukjes.
- Daarna maken we de saus:
Pers het teentje knoflook uit en meng onder de yoghurt samen met de bieslook. - Rooster de pitabroodjes even en snijd ze open. Vul met de groentjes, kip en de saus. Serveer met nog wat extra sla.
SMAKELIJK!
![](https://primary.jwwb.nl/public/i/m/f/temp-egtvdskwlkprcjtwqbrg/42ie2s/2.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1080%2C1080%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=50&height=50)
Heb je het recept gemaakt en viel het in de smaak? Deel het op instagram en facebook!