Wat heb je nodig?

voor 4 broodjes

  •  4 volkoren pitabroodjes
  • 250 g kipfilet
  • kippenkruiden
  • sla naar keuze
  • enkele kerstomaatjes
  • maïs

Voor de saus:

  •  125 g yoghurt (lekker met Griekse yoghurt)
  • 1 teentje knoflook
  • bieslook (vers of gedroogd)
  • peper & zout

 

Hoe maak je het?

  • Snijd de kipfilet in reepjes en kruid met kippenkruiden, peper en zout. Bak ze gaar in olijfolie.
  • Was ondertussen de sla, tomaten en maïs. Snijd de tomaatjes in kleine stukjes.
  • Daarna maken we de saus:
    Pers het teentje knoflook uit en meng onder de yoghurt samen met de bieslook.
  • Rooster de pitabroodjes even en snijd ze open. Vul met de groentjes, kip en de saus. Serveer met nog wat extra sla.

 

SMAKELIJK! 

Heb je het recept gemaakt en viel het in de smaak? Deel het op instagram en facebook!