Wat heb je nodig?

voor 4 wraps

  • 4 (volkoren) wraps
  • 300 g kipfilet 
  • 3 paprika's
  • 2 uien
  • 2 avocado's
  • Kippenkruiden, peper & zout 
  • Vetstof naar keuze

Hoe maak je het?

  • Snijd de uien in ringen en de paprika's in reepjes. 
  • Verhit wat vetstof in een grote pan en bak hierin de uien. Voeg vervolgens ook de paprika toe op een middelhoog vuur en laat deze langzaam gaar worden. Dit recept is het lekkerste wanneer de paprika's volledig zacht zijn. Weinig tijd? Zet af en toe een deksel op de pan, zodat de paprika's sneller garen. 
  • Snijd vervolgens de kipfilet in fijne reepjes en kruid ze met de kippenkruiden en peper. Bak ze gaar in een pan met wat vetstof. 
  • Terwijl de paprika en de kipfilets bakken, kun je de avocado pletten. Een gemakkelijke techniek hiervoor is om deze in twee te sneden, de pit te verwijderen en het vruchtvlees met een lepel uit te lepelen. Prak de avocado fijn en kruid bij met peper en zout. Als je houdt van wat extra pit, kun je hier ook wat chili aan toevoegen. 
  • Verwarm de wraps zoals aangegeven op de verpakking en dan kun je dresseren. Smeer eerst een laagje avocado, vervolgens de paprika's en daarna wat stukjes kipfilets. 

 

Dit recept is echt hemels. Geniet ervan! 

SMAKELIJK! 

Heb je het recept gemaakt en viel het in de smaak? Deel het op instagram en facebook!