Wat heb je nodig?
- maïs voor popcorn
- zonnebloemolie (of andere hittebestendige olie)
- toppings naar keuze
- enkele ideetjes : pure chocolade, honing, kaneel, zout, peper, kippenkruiden, tijm,...
Hoe maak je het?
- Verhit een pot met een laagje olie.
- Wanneer de olie heet is, voeg je de maïs toe. Een klein laagje, zodat de bodem volledig bedekt is, is voldoende.
- Leg een deksel op de pot en laat het poppen beginnen. Schud af en toe eens met de popcorn.
- Als het poppen afneemt, neem voorzichtig de deksel van de pot.
- Bestrooi en versier met je toppings.
![](https://primary.jwwb.nl/public/i/m/f/temp-egtvdskwlkprcjtwqbrg/68f8k4/img_20210316_165502-2.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1920%2C1920%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=474&height=474)
SMAKELIJK!
![](https://primary.jwwb.nl/public/i/m/f/temp-egtvdskwlkprcjtwqbrg/42ie2s/2.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1080%2C1080%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=50&height=50)
Heb je het recept gemaakt en viel het in de smaak? Deel het op instagram en facebook!