Super dat je de eerste stap hebt gezet! Ik kijk er écht naar uit om samen met je aan de slag te gaan. Hieronder ontdek je mijn aanbod

 

Boek vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek voor je een traject start. Zo weten we meteen of we een match zijn en hoe ik je kan helpen. De eerste 'babbel' duurt ongeveer 20 minuten en kan doorgaan in 1 van de praktijken of online. Tot snel! 

All-in Fooddilemma Traject 

Ben je klaar voor een volledige ommezwaai en wil je écht leren genieten van alles wat het leven te bieden heeft? Dan is dit traject echt iets voor jou! 

Wil jij...? 

Pick & Mix trajecten

Wil je graag doelericht aan de slag? Dan zijn de pick & mix trajecten echt iets voor jou. Hier kan je perfect je eigen traject samenstellen!


Heb je geen idee wat je moet kiezen? Boek een GRATIS eerste kennismakingsgesprek van 20 min. Dan bekijken we samen hoe ik je het best kan helpen!


Losse consultaties

Goede gewoontes aanleren is geen eenvoudig proces en vraagt tijd. Daarom heb ik altijd de voorkeur om te werken met trajecten. Zo ga jij een groot engagement aan met jezelf en met mij. Op deze manier kan ik steeds succes garanderen en gaan we voor gedragsverandering op de lange termijn. Heb jij toch graag advies over een specifiek onderwerp? Dan kun nog steeds een losse consultatie inboeken. Klik hieronder voor meer informatie.  

Verschillende ziekenfondsen voorzien een (gedeeltelijke) terugbetaling voor consultaties bij een erkend diëtist. Surf naar de website van je ziekenfonds om na te gaan welke tegemoetkoming er voorzien wordt.