Favoriete koeken uit de Albert Heijn

Gepubliceerd op 4 april 2022 om 18:38

Welke koekjes kies ik het best? Zijn koeken een voedzaam tussendoortje? Deze vragen krijg ik geregeld wel eens. We moeten er niet omheen draaien. Koeken zijn gewoon handig. Gemakkelijk om mee te nemen, ze verzadigen goed en bovendien zijn ze heerlijk. Hier hebben we standaard koeken in huis want zo heb je altijd een tussendoortje zitten. Maar welke kies je nu het beste? 

 

Mijn belangrijkste criterium is dat je een koek kiest die jij écht lekker vindt. Koeken eten enkel en alleen omdat je denkt dat die gezond zijn? Voor mij een absolute no go. Probeer eens verschillende koeken uit en vergelijk. Welke koeken geven jou een verzadigend gevoel of maken je gewoon echt vrolijk? Denk ook altijd eens na of je erna snel terug honger hebt!

Natuurlijk heb ik ook mijn favoriete koekjes. Ik vind het vooral belangrijk dat ik ze heel lekker vind, maar dat ze ook voedzaam zijn. Hier deel ik mijn 3 toppers van de Albert Heijn. 

 

1. B'tween mueselireep zero met chocolade & hazelnootpasta

Deze is ook te verkrijgen met witte chocolade. Maar mijn all time favorite is toch deze met melkchocolade en hazelnootpasta! 

 

2. . Snelle jelle zero kruidkoek

Deze is een recent favorietje. Maar sinds ik hem ontdekt heb, neem ik ze standaard mee als ik in de Albert Heijn ben. 

 

3. Dunne maïswafels met paprikasmaak

Ahh, deze krokante maïswafels. Ik eet ze vaak als tussendoortje maar ook soms als lunch met wat hummus of een overgebleven restje die ik in de frigo vind. Deze met paprikasmaak zijn mijn favoriete smaak, maar die met zeezout en kaassmaak kunnen mij ook bekoren. 

Zo zo, dit waren mijn favoriete koekjes. Ik ben heel benieuwd wat jouw favoriete koeken zijn. Welke koeken kies jij altijd in de winkel? 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.